فوايد زيتون بر پوست صورت

خواص دارویی و گیاهیخانهموبایلروغن زيتون براي پوست شما اثرات بسياری دارد‎  اسكراب صورت بسازيدابتدا صورت‌تان را با آب نم‌دار كنيد و سپس با روغن زيتون ماساژ دهيد. سپس كف دست‌تان مقدار كمي شكر بريزيد و بعد اين شكر را روي روغن زيتوني كه روي صورت‌تان وجود دارد، بماليد. تمام قسمت‌هاي پوست‌تان را با شكر آرام‌آرام ماساژ دهيد. اين عمل باعث مي‌شود كه سلول‌هاي مرده روي سطح پوست شما از بين بروند و درنتيجه پوست صورت داراي درخششي طبيعي و سالم شود.پاك‌كننده صورتنصف فنجان روغن زيتون را با يك قاشق غذاخوري از يك صابون ملايم مايع و 2 قاشق غذاخوري آب و 2 قاشق غذاخوري گليسيرين درون يك مخلوط‌كن بريزيد و آرام اين مواد را با هم مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود، سپس اين مخلوط را درون شيشه سربسته بريزيد. هربار مي‌توانيد مقدار كمي از اين مخلوط را در كف دستان‌تان بريزيد و با حركات دوراني روي پوست صورت‌تان ماساژ دهيد و سپس با آب ولرم صورت‌تان را آب بكشيد. شما مي‌توانيد روزانه دوبار از اين پاك‌كننده استفاده كنيد.نرم كردن پاشنه پاهاپاهاي‌تان...
0 پروانه فواید،علائم،خواص سپتامبر 3, 2018

خاصيت روغن کرچک بر پوست صورت

خواص دارویی و گیاهیروغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن، فواید بالقوه‌ای برای پوست دارد. در این مطلب به این فواید می‌پردازیم.روغن کرچک از دانه‌های گیاه کرچک (ricinus communis) گرفته می‌شود که بومی نواحی گرمسیری آسیا و آفریقاست. این روغن را معمولا به طور مستقیم و با استفاده از پنبه روی پوست استفاده می‌کنند. روغن کرچک، نسبتا بی‌خطر است اما برخی از افراد ممکن است بعد از مصرف آن روی پوست، دچار عوارض جانبی بشوند. گفته می‌شود روغن کرچک، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد. از نظر ظاهری، روغن کرچک یک مایع شفاف با ته مایه‌ای از رنگ زرد است. این روغن ماده‌ای است که در بسیاری از چیزها وجود دارد؛ از شوینده‌ها گرفته تا رنگ‌ها. از روغن کرچک برای درمان بیماری‌های زیادی نیز استفاده می‌شود که عموما مشکلات گوارشی هستند. روغن کرچک در روده‌ی کوچ به اسید ریسینولئیک تجزیه می‌شود که پروسه‌ی گوارش را در روده‌ها تسریع می‌کند. گفته می‌شود روغن کرچک دارای فواید بالقوه‌ای برای پوست است. روغن کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به...
0 مهران کریمی فواید،علائم،خواص آگوست 28, 2018

خواص زيتون بر پوست صورت

خواص دارویی و گیاهی :   روغن زيتون براي پوست شما اثرات بسياری دارد‎  اسكراب صورت بسازيد ابتدا صورت‌تان را با آب نم‌دار كنيد و سپس با روغن زيتون ماساژ دهيد. سپس كف دست‌تان مقدار كمي شكر بريزيد و بعد اين شكر را روي روغن زيتوني كه روي صورت‌تان وجود دارد، بماليد. تمام قسمت‌هاي پوست‌تان را با شكر آرام‌آرام ماساژ دهيد. اين عمل باعث مي‌شود كه سلول‌هاي مرده روي سطح پوست شما از بين بروند و درنتيجه پوست صورت داراي درخششي طبيعي و سالم شود.پاك‌كننده صورت نصف فنجان روغن زيتون را با يك قاشق غذاخوري از يك صابون ملايم مايع و 2 قاشق غذاخوري آب و 2 قاشق غذاخوري گليسيرين درون يك مخلوط‌كن بريزيد و آرام اين مواد را با هم مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود، سپس اين مخلوط را درون شيشه سربسته بريزيد. هربار مي‌توانيد مقدار كمي از اين مخلوط را در كف دستان‌تان بريزيد و با حركات دوراني روي پوست صورت‌تان ماساژ دهيد و سپس با آب ولرم صورت‌تان را آب بكشيد. شما مي‌توانيد روزانه دوبار از...
0 کاظمی فواید،علائم،خواص می 18, 2018

خواص روغن زيتون در پوست

خواص دارویی و گیاهی :روغن زیتون که یکی از اجزای اصلی و جدایی ناپذیر رژیم غذایی مدیترانه ای محسوب می شود غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و می تواند خطر بیماری های قلبی، فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهد. یونان دارای بالاترین میزان مصرف روغن زیتون در جهان است، یونانی ها به طور متوسط ​​24 لیتر به ازای هر فرد در سال روغن زیتون مصرف می کنند. اسپانیایی ها و ایتالیایی ها به ترتیب با 15 و 13 لیتر به ازای هر نفر در رده های دوم و سوم قرار دارند. روغن زیتون نوعی چربی است که از فشردن میوه ی درخت Olea europaea به دست می آید و از آن در لوازم آرایشی، دارو و پخت و پز استفاده می شود. روغن زیتون فوق بکر یا فرا بکر (Extra virgin)از اولین مرحله پرس کردن زیتون پس از برداشت محصول بدست می آید. این نوع روغن زیتون شفاف است و طعم قوی دارد. در تولید این روغن زیتون از گرما و یا مواد شیمیایی استفاده نمی شود؛...
0 حامد فواید،علائم،خواص می 13, 2018

خاصيت روغن زيتون بر پوست صورت

خواص دارویی و گیاهی :   روغن زیتون که یکی از اجزای اصلی و جدایی ناپذیر رژیم غذایی مدیترانه ای محسوب می شود غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و می تواند خطر بیماری های قلبی، فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهد. یونان دارای بالاترین میزان مصرف روغن زیتون در جهان است، یونانی ها به طور متوسط ​​24 لیتر به ازای هر فرد در سال روغن زیتون مصرف می کنند. اسپانیایی ها و ایتالیایی ها به ترتیب با 15 و 13 لیتر به ازای هر نفر در رده های دوم و سوم قرار دارند. روغن زیتون نوعی چربی است که از فشردن میوه ی درخت Olea europaea به دست می آید و از آن در لوازم آرایشی، دارو و پخت و پز استفاده می شود. روغن زیتون فوق بکر یا فرا بکر (Extra virgin)از اولین مرحله پرس کردن زیتون پس از برداشت محصول بدست می آید. این نوع روغن زیتون شفاف است و طعم قوی دارد. در تولید این روغن زیتون از گرما و یا مواد شیمیایی استفاده نمی شود؛...
0 mojtaba فواید،علائم،خواص می 12, 2018

خواص روغن زيتون پوست

خواص دارویی و گیاهی :   روغن زیتون که یکی از اجزای اصلی و جدایی ناپذیر رژیم غذایی مدیترانه ای محسوب می شود غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع %
0 sarah فواید،علائم،خواص می 12, 2018

خاصيت روغن کرچک بر پوست

خواص دارویی و گیاهی : روغن کرچک که از گیاه کرچک به دست می آید یکی از بهترین روغن هایی است که مصریان باستان از آن برای درمان التهاب چشم و به عنوان یک درمان طبیعی برای مراقبت از پوست و مو استفاده می کردند. در هند روغن کرچک را به عنوان تسکین دهنده درد و خواص ضد باکتریایی آن استفاده می کنند.طبع روغن کرچک گرم و خشک است. خواص منحصر به فرد روغن کرچک به دلیل وجود یک نوع اسید چرب اشباع نشده به نام ریسینولیک اسید می باشد. در این مقاله با برخی از مهم ترین خواص روغن کرچک برای سلامتی و پوست و مو آشنا خواهید شد.ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک برای درمان التهاب پوستی که باعث آکنه و جوش صورت می شود مفید است همچنین روغن کرچک جای جوش را درمان می کند. مقداری روغن کرچک را با پنبه بر روی جوش  و جای جوش بمالید، بگذارید یک ساعت بماند و سپس آن را با آب...
0 سمیه فواید،علائم،خواص می 8, 2018

فوايد روغن کرچک بر پوست

خواص دارویی و گیاهی : در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است.   راهکار نوین بازاریابی #به_اشتراک_بگذارید_ارزان_بخرید امروزه در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است. این مهم در مورد معرفی محصولات و ایده‌های جدید و یا پیشنهادات فروش ویژه به یک چالش اساسی برای سازمان‌ها تبدیل شده است و کسب‌و‌کارها مجبور هستند محتواى خود را با استفاده از صرف هزینه و به صورت غیر طبیعى، پخش کنند. که یک قاشق غذاخوری پر از شکر، ممکن است اثر دارو را کاهش دهد. اما باعث افزایش فشار خون و کلسترول نیز می شود، بعلاوه خطر ابتلا به نارسایی استویا شاید در میان مواد غذائی منحصر به فرد باشد، زیرا برای آنچه انجام نمی دهد، ارزشمند است. این ماده غذایی کالری اضافه نمی کند. بر خلاف سایر اصطلاح “آسیب شناسی روانی درحقیقت به مطالعه علمی اختلالات...
0 کاظمی فواید،علائم،خواص می 8, 2018

خواص روغن كرچك بر پوست

خواص دارویی و گیاهی : در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است.   راهکار نوین بازاریابی #به_اشتراک_بگذارید_ارزان_بخرید امروزه در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است. این مهم در مورد معرفی محصولات و ایده‌های جدید و یا پیشنهادات فروش ویژه به یک چالش اساسی برای سازمان‌ها تبدیل شده است و کسب‌و‌کارها مجبور هستند محتواى خود را با استفاده از صرف هزینه و به صورت غیر طبیعى، پخش کنند. که یک قاشق غذاخوری پر از شکر، ممکن است اثر دارو را کاهش دهد. اما باعث افزایش فشار خون و کلسترول نیز می شود، بعلاوه خطر ابتلا به نارسایی استویا شاید در میان مواد غذائی منحصر به فرد باشد، زیرا برای آنچه انجام نمی دهد، ارزشمند است. این ماده غذایی کالری اضافه نمی کند. بر خلاف سایر اصطلاح “آسیب شناسی روانی درحقیقت به مطالعه علمی اختلالات...
0 جمشید کاظمی فواید،علائم،خواص می 8, 2018

خواص روغن کرچک بر پوست صورت

خواص دارویی و گیاهی : روغن کرچک که از گیاه کرچک به دست می آید یکی از بهترین روغن هایی است که مصریان باستان از آن برای درمان التهاب چشم و به عنوان یک درمان طبیعی برای مراقبت از پوست و مو استفاده می کردند. در هند روغن کرچک را به عنوان تسکین دهنده درد و خواص ضد باکتریایی آن استفاده می کنند.طبع روغن کرچک گرم و خشک است. خواص منحصر به فرد روغن کرچک به دلیل وجود یک نوع اسید چرب اشباع نشده به نام ریسینولیک اسید می باشد. در این مقاله با برخی از مهم ترین خواص روغن کرچک برای سلامتی و پوست و مو آشنا خواهید شد.ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک برای درمان التهاب پوستی که باعث آکنه و جوش صورت می شود مفید است همچنین روغن کرچک جای جوش را درمان می کند. مقداری روغن کرچک را با پنبه بر روی جوش  و جای جوش بمالید، بگذارید یک ساعت بماند و سپس آن را با آب...
0 امید فواید،علائم،خواص می 8, 2018