خواص روغن کرچک بر پوست و مو

پیشنهاد شما مخصوص شما :

خواص دارویی و گیاهی :

در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است.   راهکار نوین بازاریابی #به_اشتراک_بگذارید_ارزان_بخرید امروزه در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است. این مهم در مورد معرفی محصولات و ایده‌های جدید و یا پیشنهادات فروش ویژه به یک چالش اساسی برای سازمان‌ها تبدیل شده است و کسب‌و‌کارها مجبور هستند محتواى خود را با استفاده از صرف هزینه و به صورت غیر طبیعى، پخش کنند. که

یک قاشق غذاخوری پر از شکر، ممکن است اثر دارو را کاهش دهد. اما باعث افزایش فشار خون و کلسترول نیز می شود، بعلاوه خطر ابتلا به نارسایی

استویا شاید در میان مواد غذائی منحصر به فرد باشد، زیرا برای آنچه انجام نمی دهد، ارزشمند است. این ماده غذایی کالری اضافه نمی کند. بر خلاف سایر

اصطلاح “آسیب شناسی روانی درحقیقت به مطالعه علمی اختلالات روانی، همراه با عواملی که ممکن است در ارتباط با چنین اختلالاتی دخالت داشته باشد، اشاره می کند. دلایلی

در این بررسی از بیش از 1300 نفر که به طور تصادفی در سراسر انگلستان انتخاب شده بودند، خواسته شد تا ببینند کدام موارد و رفتارهای خاص باعث

هر دو بیماری پلی میالژیا و فیبرومیالژیا در زنان شایعتر از مردان است. پلی میالژیا معمولا در افراد بالای 55 سال رخ می دهد، در حالی که فیبرومیالژیا

در یک تحقیق جدید که با موضوع تاثیر زایمان بر میزان عمر زنان صورت گرفت مشخص شد زایمان  و استرس ناشی از آن می

طبق آخرین تحقیقات محققان تاثیر داروهای رانولازین در افرادی که به صورت منظم ورزش می کنند بسیار کمتر از سایر افراد می باشد. داروهای رانولازین

بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

خالق موسیقی خواهران غریب، ناصر چشم آذر جاودانه شد

والتر بنیامین و نقد اجتماعی هنر، تمام چیزهایی که زیبا می دانیم، نمایان گر ناسازه ها هستند.

روش زندگی سالم ، یک روز عادی خود را چگونه سالم بگذرانیم؟

از خود بیگانگی کار ، انسان انسانیت زدائی شده و توجه مسلم به غیر

تحلیل فیلم سریع و خشن ۷، سفری مخاطره آمیز به اعماق ناشناخته ها

خرگوش­ها حیوانات اجتماعی هستند و بازی کردن با دیگران را دوست دارند. اگر شما مالک جدید یک خرگوش هستید یا نمی­توانید به سادگی با حیوان خانگی فعلی خود بازی کنید،…

شاخص کل اوراق بهادار امروز با رشد نزدیک ۳۱۶ واحدی مجددا به کانال ۹۳۰۰۰ برگشت و با ۳۶۸۱۶ معامله و با رقم خوردن ۸۷۰ میلیون حجم معامله به ارزش ۲۶۴۲…

اخبار حکایت از آن دارند که سامسونگ، این غول کره‌ای، به تازگی پتنت یک طراحی جدید را به ثبت رسانیده و گویا در حال کار بر روی تولید یک گوشی…

مسمومیت غذایی خیلی بیشتر از آن چه که عموم مردم باور دارند خطرناک است. غذاهای ناقل بیماری و روش ها پیشگیری از مسمومیت را در مقاله امروز بخوانید.

بگذارید اینطور فرض کنیم که شما یک چمدان قدیمی از پدربزرگتان به ارث برده اید. مادربزرگتان همیشه می گفته که درون آن خالی است، اما شما همیشه می توانستید حس…

برخی داستان حاجی آقا اثر صادق هدایت را بدترین اثرش و برخی آن را بهترین می دانند. ( بدترین از این نظر که جنبه ی تبلیغاتی دارد و سفارش اجتماع…

طبق گزارش های منتشرشده اطلاعات تماس ثبت شده توسط آژانس امنیت ملی امریکا NSA در سال ۲۰۱۷، برابر با ۵۳۴,۳۹۶,۲۸۵ بوده که بسیار بیشتر از ۱۵۱,۲۳۰,۹۶۸ تماس در سال ۲۰۱۶…

کشورهای گوناگونی با دخالت های نظامی و مالی خود در جنگ سوریه سهیم می باشند. یکی از این کشورها، روسیه می باشد که بزرگترین حامی نظامی دولت سوریه به شمار…

مجموعه داستان کوتاه یک روز از زندگی زنی که لبخند می زند شامل چهارده داستان کوتاه از مارگارت درابل است. عناوین برخی از این داستان ها عبارت است از گذر…

اپل چه چیزهایی درباره شما می‌داند؟ در این مطلب از نت‌نوشت یاد می‌گیرید لیستی از اطلاعات خودتان که در دسترس اپل قرار دارد را مشاهد یا دانلود کنید.

ال جی به تازگی از آخرین پرچمدار خود که G7 hinQ نام دارد رونمایی کرد. این محصول جدیدترین گوشی سری G شناخته میشود و تغییرات زیادی نسبت به نسل های…

جرم گوش در تمامی گوش ها وجود دارد اما کم و زیاد آن متفاوت است. افرادی که مدام شنا می کنند یا در فضاهای آلوده بیشتر تردد دارند ممکن است…

دندان درد را نباید دست کم گرفت. چرا که نشان دهنده یک مشکل مهم در دندان یا لثه است.  مراجعه هر شش ماه یک بار به دندانپزشک باعث پیشگیری  از…

اگر پدر یا مادر هستید قرار نیست که هر روز صبح از خواب بیدار شوید و مانند یک پرستار میز صبحانه را بچینید و کیف مدرسه فرزندتان را کنترل کنید…

اگر پرنده بیمار داشته اید می دانید که مواقع بیماری، زمان پر تنشی برای پرنده دوست داشتنی شماست پس با نت نوشت همراه باشید تا دستورالعمل هایی را برای مراقبت…

اگر شما از دسته افرادی هستید که در جوامع کم جمعیت زندگی می کنید…

رقبا در شرایط کنونی کم نیستند، سامسونگ، اپل، LG، هواووی، سونی، لنوو، شیائومی و…

در این مطلب می خواهم با شما رازی را در میان بگذارم که فقط…

پیش از این در نت‌نوشت برایتان از Huawei Mate 9  گفته ایم، همگی خوب…

اگر از خیلی از مردم پرسیده شود که ناخن جویدن چه علتی دارد احتمالا…

Copyright © 2018 – Netnevesht


نام کاربری


عبور

مرا به خاطر داشته باش

ثبت نام | عبور خود را فراموش کرده اید؟


نام کاربری

یک عبور به شما فرستاده خواهد شد.


| عبور خود را فراموش کرده اید؟


نام کاربری یا :


| ثبت نام





خانه

موبایل

روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد‎

 

روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن، فواید بالقوه‌ای برای پوست دارد. در این مطلب به این فواید می‌پردازیم.

 

روغن کرچک از دانه‌های گیاه کرچک (ricinus communis) گرفته می‌شود که بومی نواحی گرمسیری آسیا و آفریقاست. این روغن را معمولا به طور مستقیم و با استفاده از پنبه روی پوست استفاده می‌کنند. روغن کرچک، نسبتا بی‌خطر است اما برخی از افراد ممکن است بعد از مصرف آن روی پوست، دچار عوارض جانبی بشوند. گفته می‌شود روغن کرچک، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد.

 

روغن کرچک چیست؟ 

از نظر ظاهری، روغن کرچک یک مایع شفاف با ته مایه‌ای از رنگ زرد است. این روغن ماده‌ای است که در بسیاری از چیزها وجود دارد؛ از شوینده‌ها گرفته تا رنگ‌ها. از روغن کرچک برای درمان بیماری‌های زیادی نیز استفاده می‌شود که عموما مشکلات گوارشی هستند. روغن کرچک در روده‌ی کوچ به اسید ریسینولئیک تجزیه می‌شود که پروسه‌ی گوارش را در روده‌ها تسریع می‌کند. گفته می‌شود روغن کرچک دارای فواید بالقوه‌ای برای پوست است.

 

روغن کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به خوبی جذب شده و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون پوستی به کار می‌روند، مانند پسوریازیس و آکنه. همچنین این باور از قدیم وجود داشته که روغن کرچک موجب می‌شود، اما تاکنون هیچ گونه شواهد علمی برای تائيد این ادعا وجود ندارد.

 

روغن کرچک با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر، خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصا پوست صورت می‌کند.

 

پنج فایده‌ی روغن کرچک برای پوست صورت 

1. آکنه: خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث شده در کاهش آکنه موثر باشد. اسید ریسنولئیک تولید شده توسط روغن کرچک می‌تواند رشد باکتری‌های مولد آکنه را مهار کند.

 

2. بافت پوست: روغن کرچک، سرشار از اسیدهای چرب دیگری است که می‌تواند نرمی و لطافت پوست صورت را افزایش بدهد.

 

3. رنگ پوست چهره: اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک همچنین می‌توانند رشد بافت سالم پوست را تقویت کرده و برای یکنواخت کردن رنگ پوست مفید باشند.

 

4. پوست حساس: روغن کرچک، تقریبا غیر کومدوژنیک است، یعنی احتمال اینکه چربی آن باعث مسدود شدن حفره‌های پوستی شود بسیار پایین بوده و به همین دلیل برای استفاده‌ی پوست‌های حساس که مستعد ابتلا به

 جوش‌های سر سیاه هستند، مناسب است.

 

5. ارزانقیمت بودن: محصولات مراقبت از پوست و بویژه کرم‌ها و لوسیون‌های مخصوص صورت، معمولا گرانقیمت هستند. اما روغن کرچک نسبتا ارزانقیمت است و از نظر خاصیت و تاثیرگزاری با بسیاری از این محصولات، برابری

می‌کند.

 

6. ضد التهابی: هم روغن کرچک و هم اسید ریسینولئیک دارای خواص ضد التهابی هستند که باعث می‌شود برای درمان پوست‌های حساس و ملتهب مفید باشند.

 

7. ضد میکروبی: روغن کرچک می‌تواند با کمک به دور کردن پاتوژن‌های مهاجم (باکتری‌های بیماریزا)، از پوست در برابر عفونت‌های باکتریایی محافظت کند.

 

8. مرطوب کنندگی: روغن کرچک حاوی تریگلیسرید است که به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و برای درمان خشکی پوست مناسب است.

 

9. آبرسانی: روغن کرچک خاصیت نم نگه‌دار دارد، یعنی می‌تواند رطوبت را از هوا گرفته و به پوست برساند و در نتیجه پوست را هیدراته نگه دارد.

 

10. پاک کنندگی: تریگلیسرید موجود در روغن کرچک برای زدودن آلودگی‌های روزمره از روی پوست مناسب است.

 

چطور از روغن کرچک برای پوست استفاده کنیم 

جذب کامل روغن کرچک توسط پوست کمی زمانبر است، اما می‌توانید با رقیق کردن آن، جذبش را سریع‌تر کنید. می‌توانید روغن کرچک را با روغن‌های دیگر مانند روغن زیتون یا روغن بادام زمینی به نسبت نصف فه نصف رقیق کنید.

 

عوارض جانبی 

هر چند روغن کرچک، خواص زیادی دارد اما باید بدانید که بسیاری از آنها، هنوز پشتوانه‌ی علمی نداشته و معمولا تجربی هستند. ممکن است استفاده از روغن کرچک برای بعضی از افراد ایجاد راش‌های پوستی، تورم و خارش کند. کسی که به روغن کرچک واکنش آلرژیک نشان داده باید فورا به پزشک مراجعه کند.

 

منبع: برترین ها

 


 

آدرس ی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک عبور جدید برای شما ارسال شود.

چطور – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

روغن کرچک یکی از مواد ضدالتهاب و ضدباکتری است که به‌سبب داشتن مواد مورد نیاز برای سلامت پوست و مو، در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد بسیاری دارد. این روغن که از عصاره‌ی دانه‌ی کرچک به‌دست می‌آید، یکی از مواد خام مفید با پایه‌ی زیستی است که حتی در تولید دارو نیز از آن استفاده می‌شود. نام علمی آن ریسینوس کامیونِس و خاستگاه آن آفریقا و هند است. دانه‌های کرچک مناطق استوایی آفریقا و هند، سرشار از روغن هستند. در این مقاله با ۱۷ مورد از خواص روغن کرچک برای سلامت پوست، مو و بدن آشنا می‌شویم.

التهاب‌های پوستی ناشی از آفتاب سوختگی، آکنه و خشکیِ پوست به کمک روغن کرچک درمان می‌شوند.

برای درمان این نوع التهاب، یک تکه پنبه را به روغن کرچک آغشته کنید و آن را روی قسمت ملتهب پوست بکشید. پس از یک ساعت پوست خود را بشویید.

یکی از اثرات اعجاب‌انگیز روغن کرچک، کاهش روند پیری پوست است. روغن کرچک با نفوذ به عمق پوست به تولید کلاژن و الاستین کمک می‌کند؛ این امر موجب آبرسانی به پوست می‌شود و آن را نرم‌تر می‌کند؛ در نتیجه ایجاد چروک و خطوط ریز به‌تأخیر می‌افتد و پوست لطیف‌تر و جوان‌تر می‌شود. برای رفع خطوط ریز اطراف چشم نیز می‌توان از روغن کرچک استفاده کرد.

روغن کرچک سرشار از رسینولئیک اسید است؛ این ماده باکتری‌های مولد آکنه را از بین می‌برد. افرادی که پوست آنها دچار آکنه شده و استفاده از روغن‌های دیگر موجب بسته‌شدن منافذ پوست و در نتیجه بدترشدن مشکل‌شان می‌شود، می‌توانند از روغن کرچک برای درمان آکنه استفاده کنند. برای این منظور ابتدا باید صورت خود را با آب گرم بشویید تا منافذ پوست باز شوند. سپس به صورت دورانی پوست خود را با روغن کرچک ماساژ دهید. این روغن باید تمام شب روی پوست باقی بماند و صبح روز بعد صورت خود را با آب سرد بشویید.

روغن کرچک مرطوب‌کننده‌ای فوق‌العاده است. اسیدهای چرب بسیار غلیظ موجود در این روغن، به‌راحتی در پوست نفوذ می‌کند و با آب‌رسانی، باعث درمان خشکی پوست می‌شوند. از این روغن در صنایع مختلف استفاده می‌شود اما به‌دلیل خاصیت مرطوب‌کنندگی آن در بخش مراقبت های پوستی بسیار مورد توجه است. استفاده از این روغن پوست را صاف، نرم و باطراوت می‌کند. اگر به‌دنبال مرطوب‌کننده‌ای ارزان و طبیعی هستید، روغن کرچک انتخاب مناسبی است.

اغلب از روغن کرچک برای درمان جای زخم استفاده می‌شود. اسیدهای چرب موجود در این روغن در بافت‌ محل زخم نفوذ و آن را برجسته می‌کند و موجب رشد بافت‌های سالم اطراف آن می‌شود. عملکرد این روغن برای درمان محل زخم آهسته است، پس با یک‌بار مصرف نباید انتظار تغییرات چندانی داشت اما با استفاده‌ی مداوم می‌توان به‌نتیجه‌ی مطلوب رسید.

ترک‌های بارداری به‌دلیل کشیدگی بیش‌ازحد پوست در دوران بارداری به‌وجود می‌آید. هرچه پوست خاصیت کشسانی بیشتری داشته باشد، کمتر ترک می‌خورد. استفاده از روغن کرچک برای این منظور مناسب است.

برای جلوگیری از ترک‌های بارداری استفاده از روغن کرچک در دو ماه آخر بارداری توصیه می‌شود.

توانایی روغن کرچک در از بین بردن رنگ‌دانه‌ها سبب می‌شود از این روغن برای از بین بردن لکه های روی پوست استفاده شود.

همان‌طور که قبلا گفته شد این روغن به‌خاطر داشتن اسیدهای چرب به‌ویژه اسید چرب امگا ۳ خاصیت آب‌رسانی دارد و هم‌زمان به رشد بافت‌های سالم کمک می‌کند و پوستی صاف و بدون ترک برای شما به‌ارمغان می‌آورد.

یکی از راه‌حل‌های بسیار عالی برای افزایش رشد مو استفاده از روغن کرچک است. ماساژ پوست سر با این روغن، مو را محکم‌تر و بلندتر می‌کند. این روغن با افزایش جریان خون در فولیکول‌ها رشد مو را افزایش می‌دهد. اسیدچرب امگا ۹ موجود در این روغن برای سلامت و مراقبت از مو و جلوگیری از موخوره مفید است، شکنندگی مو را کاهش می‌دهد و مو را نرم و مرطوب نگه می‌دارد.

عفونت‌های پوست سر منجر به بروز مشکلاتی همچون ریزش مو، شوره سر و خارش پوست سر می‌شود. روغن کرچک به سبب داشتن خواص ضدقارچ و ضدباکتری با پاتوژن‌ها و میکروارگانیسم‌های تولیدکننده‌ی عفونت مبارزه کرده و مانع بروز عفونت های پوستی می‌شود.

یکی از روش‌های رایج برای جلوگیری از سفید شدن زودرس مو، استفاده از روغن کرچک است. این روغن به حفظ رنگ‌دانه‌های مو کمک و روند سفیدشدن آن را کند می‌کند.

برای درمان موهای خشک و آسیب‌دیده می‌توان از روغن کرچک استفاده کرد. یک قاشق چای‌خوری روغن کرچک را به شامپوی نرم‌کننده‌ی موی خود اضافه کنید و به‌خوبی تکان دهید.

مرطوب‌کنندگی این روغن سبب آبرسانی به مو می‌شود و از خشک‌شدن آن جلوگیری می‌کند.

کرم‌ حلقوی نوعی عفونت قارچی است که تمام گروه‌های سنی را درگیر می‌کند. ترکیب فعالی به نام آندی‌سایلنیک‌اسید در روغن کرچک وجود دارد که از بروز کرم‌ حلقوی جلوگیری می‌کند.

این روغن ضدعفونی‌کننده‌ای بسیار عالی‌ برای زخم‌ها و جراحات کوچک است و به درمان آنها کمک می‌کند همچنین به‌سبب خاصیت ضدالتهابی درد را نیز کاهش می‌دهد.

روغن کرچک یک ملین شناخته‌شده است که از آن در طب سنتی بسیار استفاده می‌شود. این خاصیت به‌دلیل وجود ریسینولئیک‌اسید در این روغن است. برای درمان یبوست از این روغن استفاده کنید.

این روغن برای کاهش دردهای مفصلی و بافت‌های بدن بسیار مؤثر است. یک تکه پارچه‌ی پنبه‌ای را به روغن آغشته کنید، سپس پارچه را فشار بدهید تا روغن اضافه‌ی آن گرفته شود. پارچه را در محل درد قرار دهید و آن را با پلاستیک ببندید. یک کیسه‌ی آب گرم را به‌مدت یک ساعت روی آن قرار دهید.

خاصیت ضدالتهابی این روغن درد ماهیچه‌ها، مفاصل و التهاب‌های عصبی را کاهش می‌دهد.

براساس مشاهدات کارشناسان رشته‌ی طبیعی‌درمانی، روغن کرچک به افزایش قدرت سیستم ایمنی کمک می‌کند. این روغن حتی اگر به‌صورت موضعی استعمال شود، با افزایش تعداد سلول‌های ۱۱ مکانیزم دفاعی بدن را بهبود می‌بخشد. این سلول‌ها با تولید آنتی‌بادی‌، پاتوژن‌ها را از بین می‌برند، به سم زدایی بدن و درنتیجه افزایش سلامتی بدن کمک می‌کنند.

یکی از بهترین درمان‌ها برای از بین بردن کمردرد، استفاده از روغن کرچک است. برای کاهش درد و گرفتگی، محل درد را با روغن کرچک ماساژ بدهید و با پارچه و پلاستیک ببندید و یک کیسه‌ی آب گرم روی محل درد قرار دهید. برای حصول نتیجه‌ی بهتر این کار را در روزهای آینده نیز تکرار کنید.

در جدول زیر میانگین میزان اسیدهای چرب موجود در دانه‌های کرچک آورده شده است.

ترکیب این دو ماده درمان خانگیِ فوق‌العاده‌ای برای پاک‌سازی شکم به‌وجود می‌آورد که می‌تواند در درمان نفخ شکم، درمان سندرم روده تحریک پذیر و سایر مشکلات روده‌ای همچون ترش‌کردن (یکی از شایع‌ترین علائم رفلاکس معده) و یبوست مؤثر باشد.

یک قاشق چای‌خوری روغن کرچک را به نصف لیوان شیر اضافه کنید و هفته‌ای یک‌بار با معده‌ی خالی بخورید.

یک درمان خانگی مکمل برای مسمومیت شدید غذایی و یبوست، استفاده از روغن کرچک همراه با آب‌پرتقال است. برای این منظور روغن کرچک و آب‌پرتقال را به نسبت مساوی باهم ترکیب کرده و خوب هم بزنید؛ سپس با معده‌ی خالی میل کنید. ۲۰ دقیقه‌ی بعد آب گرم بنوشید و ۳ تا ۵ بار هر بیست دقیقه نوشیدن آب گرم را تکرار کنید. بعد از اینکه شکم پاک‌سازی شد و احساس سبکی کردید، ماست بخورید. با این روش سموم شکم دفع می‌شود. سم‌زدایی روش خوبی برای درمان سوزش معده و ترش‌کردن است.

برای سم‌زدایی شکم، روغن کرچک را روی تمام سطح شکم خود بمالید. شکم خود را با پارچه‌ی تمیز یا شکم‌بند، ببندید. یک حوله‌ی تمیز هم به دور شکم ببندید و کیسه‌ی آب‌گرم را به‌مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون حوله قرار دهید. این شیوه‌ی سم‌زدایی به رفع گرفتگی‌های معده و درمان حالت تهوع ناشی از سنگینی معده، ترشا، گاز معده و نفخ کمک می‌کند.

برای پاک‌سازی معده و روده از باکتری‌های مضر، از ترکیب آب گرم و روغن کرچک استفاده کنید. با این روش باکتری‌های مفید جایگزین باکتری‌های مضر می‌شوند. باکتری‌های مفید به هضم بهتر غذا کمک می‌کنند و باعث کاهش ترش‌کردن و نفخ می‌شوند. تقریبا یک قاشق چای‌خوری روغن کرچک را با یک لیوان آب گرم ترکیب کنید و دوبار در هفته با معده‌ی خالی میل کنید. این روش یک درمان خانگی قدیمیِ هندی است که برای بهبود سوخت و ساز بدن استفاده می‌شود.

خواص زنجبیل برای سلامتی بسیار زیادند. زنجبیل خردشده را در آب‌جوش بریزید و با شعله‌ی متوسط به‌مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. دم‌نوش زنجبیل را از صافی عبور بدهید و یک قاشق چای‌خوری روغن کرچک را به آن اضافه کنید. این دم‌نوش را به‌مدت یک هفته با معده‌ی خالی میل کنید. این ترکیب به‌مرور به بهبود گوارش کمک می‌کند.

سازمان غذا و داروی آمریکا روغن کرچک را به‌عنوان یک ماده‌ی بی‌خطر و کاربردی شناخته است. اما این ماده دارای عوارضی است که باید با احتیاط مصرف شود.

قبل از استفاده از این ماده آن را روی بازوی خود تست کنید تا از نداشتن آلرژی نسبت به آن مطمئن شوید. چند قطره از این روغن را روی بازوی خود بریزید و اجازه بدهید به‌مدت یک شب روی پوست‌تان بماند. اگر دچار خارش، قی و حساسیت پوستی نشدید می‌توانید از آن استفاده کنید.

مصرف روغن کرچک موجب تهوع، شکم‌درد، اسهال و ضعف می‌شود. اگر این علائم را دارید به پزشک مراجعه کنید.

روغن کرچک در زنان باردار، باعث شروع دردهای زایمان می‌شود؛ به همین دلیل استفاده از این روغن در دوران بارداری توصیه نمی‌شود. به دلیل تداخل دارویی بهتر است قبل از استفاده از آن با پزشک خود مشورت کنید.

تغذیه مناسب، بهترین روش برای درمان و پیشگیری از بیماری‌هاست

10000تومان

5000تومان


now = new Date();
var head = document.getElementsByagName(‘head’)[0];
var = document.createElement(”);
.type = ‘text/java’;
var = ”;
.src = + ‘?v=’ + now.getFullYear().() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild();

خواص پرتقال برای سلامت بدن و شیوه‌های مصرف آن

خواص شیر برای سلامت بدن و ارزش تغذیه‌ای آن

خواص روغن فندق برای پوست چیست؟

سبزیجاتی که بهتر است به شکل پخته مصرف شوند


خواص ماسک زردچوبه برای پوست و طرز تهیه آن


خواص تخم شربتی و نحوه مصرف آن


خواص کره بادام زمینی؛ ۱۶ اتفاقی که با خوردن این خوراکی در بدن می‌افتد


خواص پونه؛ ۸ خاصیت چای پونه برای سلامتی


۸ غذایی که به راحتی هضم می‌شوند


۲۰ دلیل اصلی شکست استارتاپ‌ها


قارچ ناخن؛ علت ایجاد، علائم، درمان پزشکی و خانگی آن


سرخ کن بدون روغن چیست و چه تفاوتی با سرخ کن‌ معمولی دارد؟


معرفی کتاب مغالطه های پر کاربرد؛ کتابی برای برنده شدن در بحث‌ها


علائم کلامیدیا در زنان و مردان، تشخیص و درمان آن


نام‌نویسی در چطوربه منزله‌ی پذیرفتن
شرایط و مقررات
می‌باشد.

آدرس ی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک عبور جدید برای شما ارسال شود.


روغن کرچک که از گیاه کرچک به دست می آید یکی از بهترین روغن هایی است که مصریان باستان از آن برای درمان التهاب چشم و به عنوان یک درمان طبیعی برای مراقبت از پوست و مو استفاده می کردند. در هند روغن کرچک را به عنوان تسکین دهنده درد و خواص ضد باکتریایی آن استفاده می کنند.

طبع روغن کرچک گرم و خشک است. خواص منحصر به فرد روغن کرچک به دلیل وجود یک نوع اسید چرب اشباع نشده به نام ریسینولیک اسید می باشد. در این مقاله با برخی از مهم ترین خواص روغن کرچک برای سلامتی و پوست و مو آشنا خواهید شد.

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک برای درمان التهاب پوستی که باعث آکنه و جوش صورت می شود مفید است همچنین روغن کرچک جای جوش را درمان می کند.
مقداری روغن کرچک را با پنبه بر روی جوش  و جای جوش بمالید، بگذارید یک ساعت بماند و سپس آن را با آب بشویید.

یکی از مزایای روغن کرچک این است که با تولید کلاژن و الاستین از پیری پوست جلوگیری کرده و برای درمان چروک پوست صورت و چروک دور چشم مفید است.

اگر شما به دنبال یک مرطوب کننده ارزان و طبیعی برای پوست هستید به شما پیشنهاد می کنیم که از روغن کرچک استفاده کنید. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به راحتی به پوست نفوذ می کنند و باعث آبرسانی پوست صورت می شوند.
صورت خود را تمیز کنید و چند قطره روغن کرچک را به شکل حرکات دایره ای بر روی آن ماساژ دهید.

روغن کرچک برای درمان زخم ها مفید می باشد. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به داخل بافت زخم نفوذ می کنند و باعث رشد بافت های سالم اطراف آن می شوند.

روغن کرچک برای درمان لک پوست صورت و بدن مفید می باشد. اسیدهای چرب به ویژه اسید های چرب امگا 3 موجود در روغن کرچک به پوست نفوذ کرده و لک های پوستی را درمان می کند.

روغن کرچک به تقویت، نرمی، و رطوبت پوست دست‌ شما کمک می کند. برای آن‌که به نتایج بهتری برسید، می‌توانید روغن کرچک را با مقدار مساوی روغن کنجد مخلوط کنید و به دست‌های‌تان بمالید.

به آرامی پوست دور چشم خود را با روغن کرچک ماساژ دهید تا گردش خون را افزایش دهد و سیاهی دور چشم شما درمان شود.

روغن کرچک یک درمان طبیعی برای افزایش رشد مو می باشد. روغن کرچک باعث افزایش گردش خون در سر شده و باعث رشد سریع مو می شود.
پوست سر خود را با روغن کرچک ماساژ دهید تا باعث تقویت و افزایش رشد مو شود.

روغن کرچک دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری است و به درمان شوره سر کمک می کند.

روغن کرچک باعث رطوبت رسانی به موها شده و برای درمان موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است.
پس از شامپو کردن موها در حمام یک قاشق چایخوری روغن کرچک را به نرم کننده اضافه کنید و بر روی موهای خود بمالید.

روغن کرچک حاوی پروتئین، ویتامین ها، اسید های چرب و آنتی اکسیدان ها است که فولیکول های ابرو را تقویت کرده و باعث رشد موی ابرو می شود.

روغن کرچک یک ماده ی تغذیه کننده قوی بوده که عوامل بیماری زا را از بین بده و می تواند به تقویت و رشد مژه کمک کند.

روغن کرچک باعث حفظ رطوبت، تقویت ناخن و همچنین درمان عفونت های کوتیکول و قارچ ناخن شده و برای داشتن ناخن های سالم و زیبا مفید می باشد.

اگر از ترک پاشنه‌ پا رنج می‌برید و به دنبال درمان طبیعی و موثر برای رفع این مشکل هستید، باید از روغن کرچک استفاده کنید. مواد مغذی ضروری موجود در روغن کرچک می‌توانند عمیقا جذب پوست شوند. استفاده از روغن کرچک می‌تواند به پاشنه‌های خشک و ترک خورده‌تان رطوبت و نرمی ببخشد.
برای نرم و درخشان شدن پوست پاشنه‌ی پا، فقط کافی است پیش از رفتن به تخت‌ خواب مقداری روغن کرچک را به آن‌ ناحیه بمالید و سپس جوراب بپوشید و به همین شکل بخوابید.

تسکین آفتاب سوختگی یکی دیگر از فواید بی‌نظیر روغن کرچک است که باید آن را همیشه در نظر بگیرید. برای این کار باید روغن نارگیل را با مقدار مساوی روغن کرچک مخلوط کنید و روی نواحی آفتاب سوخته بمالید. استفاده‌ی روزانه از روغن کرچک می‌تواند به شکل چشمگیری تاثیرات آفتاب سوختگی را کاهش دهد.

مصرف خوراکی روغن کرچک باعث کاهش اشتها شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد. علاوه بر این روغن کرچک احتباس آب در بدن شما را کاهش می دهد، به عنوان یک مسهل عمل کرده و معده و روده را پاکسازی می کند که آن هم برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

استفاده از روغن کرچک به صورت موضعی هم برای کاهش وزن و لاغری مفید است، یک قاشق غذاخوری روغن کرچک را گرم کنید و آن را بر روی شکم خود ماساژ دهید این روش چربی اضافی در ناحیه شکم را آب کرده و باعث درمان چاقی شکمی می شود.

بسیاری از متخصصان معتقدند که استفاده از روغن کرچک در دوران بارداری اثرات نامطلوبی بر روی زنان باردار و جنین دارد.
روغن کرچک یک مسهل بسیار قوی است و دوز بالای آن می تواند عضلات رحم را تحریک کند.
مقادیر بالای روغن کرچک باعث اسهال در زنان باردار می شود که اسهال باعث کم آبی بدن می شود و می تواند برای سلامتی مادر بسیار مضر بوده و زایمان را سخت و دردناک می کند.
مصرف مکرر روغن کرچک باعث کاهش شیر مادر در دوران شیردهی می شود. روغن کرچک خطر زایمان زودرس یا حتی سقط جنین را افزایش می دهد.

خوردن روغن کرچک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا، پاکسازی روده و درمان یبوست مفید می باشد. ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک به عنوان یک مسهل طبیعی قوی عمل می کند و باعث درمان یبوست می شود.

بیشتر بخوانید : 30 مسهل و ملین طبیعی، گیاهی و خانگی قوی برای رفع فوری یبوست

مصرف خوراکی روغن کرچک برای درمان علائم سندروم پیش از قاعدگی مانند خستگی، تغییرات خلقی و افسردگی مفید بوده و درد پریود را کاهش می دهد.

روغن کرچک یکی از بهترین درمان های طبیعی برای کمردرد است. ماساژ روغن کرچک در پشت شما یک روش طبیعی برای درمان کمردرد می باشد.
قبل از خواب روغن کرچک را بر روی کمر خود بمالید و بر روی آن یک دستمال تمیز و گرم بگذارید سپس یک کیسه آب گرم روی پشت قرار دهید و بخوابید. این روش را سه روز تکرار کنید تا نتیجه بگیرید.

آن‌هایی که به هموروئید (بواسیر) مبتلا می‌شوند، غالبا در آن ناحیه احساس خارش و درد می‌کنند. فواید روغن کرچک برای سلامتی شامل درمان هموروئید و علائم مربوط به آن نیز می‌شود. فقط کافی است کمی روغن کرچک را به آن ناحیه بمالید و اجازه دهید 15 دقیقه به همان حالت بماند.

روغن کرچک اصل با فشار دادن دانه‌ های بدون هسته کرچک در سرما استخراج می‌شود، این روغن پس از تصفیه، بی‌رنگ کردن و عبور بخار آب به عنوان روغن کرچک دارویی و خوراکی استفاده می شود.

کارشناسان سازمان بهداشت جهانی می گویند که هر فرد بزرگسالی تنها مجاز است که روزانه 0.7 میلی گرم / کیلوگرم وزن بدن روغن کرچک مصرف کند بیشتر از این میزان سمی بوده و می تواند عوارض شدیدی مانند اسهال و گرفتگی عضلانی شدید و حالت تهوع ایجاد کند.
روغن کرچک ممکن است در بعضی افراد باعث ایجاد آلرژی و حساسیت شود.
روغن کرچک را نباید در چشم و بینی بریزید و حتما از دسترس نوزادان و حیوانات خانگی دور کنید.

پیش از مصرف خوراکی روغن کرچک حتما با پزشک خود مشورت کنید.



9

پیشنهاد شده برای شما :
0 farshad مدل می 25, 2019
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *